Medielogin er dit login til en række danske medier og deres samarbejdspartnere. Med Medielogin har du et login du kan bruge på tværs, og du skal derfor huske færre brugernavne og adgangskoder.

I praksis betyder det, at du kan logge ind med den samme bruger på bl.a. Politiken.dk, Jyllands-Posten.dk og Ekstrabladet.dk.

Medielogin er udviklet og ejet af JP/Politikens Hus A/S.

Hvad betyder det, at jeg kan bruge mit Medielogin flere steder?

Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten tilhører JP/Politikens Hus, som har det fælles loginsystem, Medielogin. Hvis du fx har et login til enten Politiken.dk, Jyllands-posten.dk,  eller Ekstrabladet.dk, så kan du logge ind med samme e-mail og kodeord på de øvrige sites, der benytter Medielogin.

Jeg oplevede at blive logget ind uden at gøre noget. Hvem har mine loginoplysninger?

Hvis du har været logget ind på en af de hjemmesider, som benytter Medielogin, og derefter går til en af de andre sider som benytter samme login, så kan du opleve, at du kan logge ind uden at indtaste brugernavn (e-mail) og kodeord igen. Det skyldes, at hjemmesider med tilknytning til JP/Politikens Hus benytter det fælles Medielogin for at gøre det lettere for dig som bruger.

Hvilke oplysninger deler I med resten af JP/Politikens Hus?

Din e-mailadresse er nøglen til din brugerprofil og deles således på tværs. Andre ting kan også deles, men bliver det ikke nødvendigvis. Fx navn, adresse, digitalt abonnementsnummer og lignende. Vi videregiver ikke dine oplysninger til kommercielle formål uden din eksplicitte accept (permission).

Jeg oplever at der pludselig optræder personlig information som fx adresse på en hjemmeside, hvor jeg ikke har givet den information. Hvor har I de oplysninger fra?

Da vi deler login i form af Medielogin, kan der være data der optræder flere steder, som fx navn, adresse, fødselsdag og køn. Informationer der vedrører din deltagelse i debatter, deles ikke på tværs.

Jeg er ikke interesseret i, at min deltagelse i fx Politiken Debat eller på Ekstra Bladet nationen! deles med de andre hjemmesider. Gør I det?

Nej, det gør vi ikke. Specifikke ting fra din deltagelse i debatsystemer deles ikke med nogen. Bemærk dog at oplysninger som fx navn og adresse kan deles på tværs blandt de hjemmesider der benytter Medielogin.

Jeg vil kun debattere et sted og er ikke interesseret i, at de andre aviser får mine oplysninger. Hvordan sikrer jeg det?

Så debatterer du kun der, hvor du ønsker det. Hvis du ikke bruger dit Medielogin på andre hjemmesider, sker der ikke mere.

Jeg vil gerne have slettet min debatprofil på Politiken, men vil fortsat gerne kunne debattere på Ekstra Bladet nationen! og læse nyhederne i mit JP Premium abonnement. Hvordan kan jeg det?

Det er vigtigt at skelne mellem dit Medielogin og de abonnementer og tjenesteydelser, du er tilknyttet:

  • Et abonnement kan opsiges jf. gældende regler.
  • En tjenesteydelse (fx debat eller tilmelding til et nyhedsbrev) kan slettes
  • Din profil på Medielogin kan kun slettes i det tilfælde, hvor evt. abonnementer er opsagt. Du skal i det tilfælde være klar over, at du så ikke længere kan logge ind på nogen af de hjemmesider, der benytter Medielogin.
Jeg vil ikke have at mit brugernavn i debatter og kommentarsystemer bliver overført til de andre sider. Hvordan sikrer jeg det?

Selvom du har samme login (dit Medielogin), har du forskellige debatprofiler, alt afhængigt af hvor du deltager, kommenterer, stemmer, etc. Brugernavne / visningsnavn og evt. profilbillede (avatar) deles ikke via det fælles Medielogin. Det samme gælder kommentarer og bedømmelse af kommentarer.

Jeg ønsker at slette mit Medielogin – hvordan gør jeg det?

Du kan godt slette dit Medielogin, men du skal være opmærksom på, at din adgangskode forsvinder, og at du derved ikke kan få adgang til de abonnementer og tjenesteydelser, der kræver en adgangskode. Samtidig skal du være opmærksom på, at abonnementer og tjenesteydelser ikke automatisk afmeldes ved sletning af dit Medielogin. De skal afbestilles jf. gældende regler.
Hvis du beder om at få slettet dit Medielogin har du 30 dage til at fortryde. Logger du ind i løbet af de 30 dage vil du kunne genaktivere dit medielogin. 
Hvis du ønsker at slette dit Medielogin skal du gøre det her