Cookie- og privatlivspolitik

Generelle vilkår

JP/Politikens Hus er en mediekoncern som omfatter bl.a. Politiken, Jyllands-Posten, Finans, Ekstra Bladet, Politiken Plus (link til opdateret liste over selskaber). JP/Politikens Hus lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores digitale tilbud og øvrige tjenester. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger, du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

JP/Politiken Hus indsamler en række oplysninger om dig, din computer og dit brug af JP/Politikens Hus’ digitale tilbud og øvrige tjenester. Personoplysningerne bruges til at sikre dig en generelt bedre brugeroplevelse med mere relevant indhold og markedsføring.

Nedenfor kan du læse detaljeret om de oplysninger, vi indsamler, til hvilke formål vi bruger dem, hvordan vi behandler oplysningerne, hvem der har adgang til oplysningerne, dine rettigheder og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores privatlivspolitik og indsamler kun oplysninger, du selv afgiver til os og/eller ved at du benytter JP/Politikens Hus’ digitale tilbud og øvrige tjenester. 

Kort beskrivelse af behandlingen af personoplysninger

JP/Politikens Hus lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores digitale tilbud og øvrige tjenester. Vi bruger kun dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven, anden lovgivning og i overensstemmelse med de samtykker, du i øvrigt har afgivet til JP/Politikens Hus. For at du hurtigt kan få et overblik, har vi lavet en opsummering af, hvordan vi behandler personoplysninger. Vi anbefaler dog at du læser hele privatlivspolitikken for at opnå indsigt i, hvordan vi indsamler og behandler dine oplysninger.

Når du er i kontakt med JP/Politikens Hus indsamles der oplysninger om dig, f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, opretter en profil, tegner abonnement, køber en vare eller benytter vores digitale tilbud. De oplysninger vi indsamler kan inddeles i tre kategorier: Oplysninger, som du afgiver til os, oplysninger i forbindelse med køb og bestillinger, og oplysninger indsamlet ved brug af digitale tilbud. Oplysningerne bruges eksempelvis til adfærdsbaseret individuel målretning af annoncering, til levering af din ønskede service/produkt, til opfølgning på bestillinger, konkurrencer og statistik, til at analysere og forstå brugernes adfærd, når de benytter JP/Politikens Hus’ digitale tilbud og øvrige tjenester. JP/Politikens Hus og dets samarbejdspartnere behandler dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Hvis du vil vide mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger, kan du få mere udførlig information i Persondataloven og på Datatilsynets hjemmeside, www.datatilsynet.dk

Vi opdaterer og ændrer løbende vores privatlivspolitik, så den løbende er tilpasset lovgivningen og den teknologiske udvikling. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider. Datoen for seneste opdatering af privatlivspolitikken er juni 2016.

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvilke oplysninger JP/Politikens Hus har indsamlet, registreret og løbende behandler om dig, skal du kontakte privatlivspolitik@jppol.dk