Brugervilkår

 1. Indledning

Disse vilkår og betingelser gælder for brug af dit Medielogin. Medielogin bruges til at logge ind og benytter JP/Politikens Hus digitale tilbud og tjenester (omtales herefter som ”Tjenester”). I forbindelse med brug af tjenester kan brugervilkårene for Medielogin suppleres af særskilte salgs-/abonnementsvilkår, som du skal godkende i forbindelse med køb af tjenester. Hvis det er tilfældet vil specifikke salgs-/abonnementsvilkår blive præsenteret for dig på en tydelig måde.

Medielogin er ejet af JP/Politikens Hus. For mere information om JP/Politikens Hus og de enkelte selskaber som indgår i koncernen. I dag kan du benytte Medielogin på blandt andet følgende digitale tjenester: Politiken, Politiken Skoleliv, Politiken Plus, Politiken Billet, Politiken Books, Politiken Byrum, Jyllands-Posten, Finans og Ekstra Bladet. Det vil ligeledes kunne bruges hos samarbejdspartnere, som benytter Medielogin.

Vi opdaterer og ændrer løbende vores vilkår, så de er tilpasset lovgivningen og den teknologiske udvikling. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider. Ved at acceptere brugervilkårene for Medielogin, giver du samtykke til, at vi kan kontakte dig i forhold til ændringer i vilkår. Datoen for seneste opdatering af vilkår er august 2016.

Vi anbefaler at du læser brugervilkårene omhyggeligt, især afsnittet vedr. behandling af personoplysninger (afsnit 2.3) samt JP/Politikens Hus’ privatlivspolitik.

2. Vilkår for anvendelse af Medielogin

2.1 Oprettelse af Medielogin

Når du opretter et Medielogin vil du modtage en velkomstmail, hvor du vil blive bedt om at verificere din email. Dit Medielogin vil først være aktiveret og du vil først være indlogget, når du har verificeret din email.

Når du opretter et Medielogin indsamler vi personoplysninger, som du selv har givet, f.eks.: email, navn, køn, alder, fødselsdag, adresse, telefonnummer og lignende. Tjenesterne som benytter Medielogin vil få adgang til de oplysninger om dig, som du har indtastet på din Medielogin profil. De oplysninger som du har afgivet om dig selv behandles i overensstemmelse med Persondataloven. Du kan læse mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger på Datatilsynets hjemmeside, www.datatilsynet.dk

Dit Medielogin er personligt og må ikke overdrages til andre. De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med din tilmelding skal være korrekte, og du er ansvarlig for at holde dem opdateret. Du skal minimum være 13 år for oprette et Medielogin. Du kan se, opdatere og slette dine personoplysninger ved at logge ind på din profil under den tjeneste, som du benytter eller på Medielogin.dk 

Ønsker du at få hjælp eller udleveret dine personoplysninger kan du henvende dig til kundeservice på den pågældende tjeneste, som du benytter eller henvende dig til privatlivspolitik@jppol.dk

2.2  Log ind med Medielogin 

Med Medielogin kan du forblive logget på med dit Medielogin og gå fra tjeneste til tjeneste uden at skulle logge ind igen (automatisk log ind). For at dette kan lade sig gøre, accepterer du automatisk at blive logget ind med Medielogin, når du surfer mellem Tjenesterne. Automatisk login betyder, at så længe du er logget ind med Medielogin, bliver du automatisk logget ind i Tjenesten med dit Medielogin, selvom du ikke tidligere har besøgt det.

2.3 Anvendelse af Medielogin

Medielogin bruges som login på JP/Politikens Hus’ tjenester. Du er ansvarlig for alle aktiviteter, der foregår på dit Medielogin. Hvis nogen får adgang til dine loginoplysninger, kan denne information bruges til at bestille produkter eller tjenester i dit navn. Det er derfor vigtigt, at din email og adgangskode opbevares på en sikker måde. Hvis du har mistanke om, at dine loginoplysninger bliver misbrugt, bør du foretage ændringer af din adgangskode via dit Medielogin. Adgangskoden opbevares i krypteret form og er således ikke kendt og kan derfor ikke genudsendes. Du kan altid benytte funktionen ’glemt adgangskode’, og på den måde vælge en ny. Indtaster du dit adgangskode 5 gange forkert, vil dit Medielogin blive deaktiveret, og du vil blive bedt om at vælge en ny adgangskode.

Medielogin kan være utilgængelig i kortere perioder på grund af vedligeholdelse eller andre grunde. Medielogin vil så vidt muligt give brugerne besked herom.

2.4 Kort beskrivelse af behandling af personoplysninger

JP/Politikens Hus behandler personoplysninger efter gældende lovgivning. For en uddybning se venligst vores privatlivspolitik. Når du accepterer vilkårene for brug af Medielogin, accepterer du, at dine personoplysninger behandles som beskrevet i JP/Politikens Hus privatlivspolitik.

For at du hurtigt kan få et overblik, har vi lavet en opsummering af, hvordan vi behandler personoplysninger. Vi anbefaler, at du læser hele privatlivspolitikken for at opnå indsigt i, hvordan vi indsamler og behandler dine oplysninger.

Når du er i kontakt med JP/Politikens Hus indsamles der oplysninger om dig, f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, opretter et Medielogin, tegner abonnement, køber en vare eller benytter vores digitale tilbud og tjenester. De oplysninger vi indsamler kan inddeles i tre kategorier: Oplysninger, som du afgiver til os, oplysninger i forbindelse med køb og bestillinger, og oplysninger indsamlet ved brug af digitale tilbud. Oplysningerne kan bruges eksempelvis til adfærdsbaseret individuel målretning af annoncering og indhold, til levering af din ønskede tilbud/produkt, til opfølgning på bestillinger, konkurrencer og statistik, til at analysere og forstå brugernes adfærd, når de benytter JP/Politikens Hus’ digitale tilbud og tjenester. JP/Politikens Hus og dets samarbejdspartnere behandler dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Når du opretter et Medielogin giver du samtykke til, at JP/Politikens Hus registrerer din brug af websiderne til optimering af vores sider, statistik, målretning af annoncer og beregning af personlige tilbud og indhold. Oplysningerne bruges sammen med de øvrige oplysninger, som du eventuelt afgiver på din profil blandt andet køn, alder, bopæl, telefon og geografisk placering. For at kunne tilbyde dig websidernes indhold og digitale tilbud benytter JP/Politikens Hus samarbejdspartnere, som med omhu behandler dine oplysninger på vores vegne. Vi videregiver ikke personhenførbare data til andre uden din forudgående accept.

Hvis du vil vide mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger, kan du få mere udførlig information i Persondataloven og på Datatilsynets website, datatilsynet.dk.

3. Ophør

Brugervilkårene er gældende indtil den opsiges af en af parterne. Du kan til enhver tid bede om at få slettet dit Medielogin. Du skal være opmærksom på, at dette ikke er det samme som at opsige et abonnement eller at få slettet indlæg og kommentarer. Hvert abonnement og tjeneste som du bruger dit Medielogin til at få adgang til, har sine egne betingelser for opsigelse og sletning. Sletter du dit Medielogin, vil du ikke længere kunne få adgang til dine abonnementer og tjenester. Denne adgang kan ikke genskabes, da vi ikke gemmer dine login-oplysninger. Du kan slette dit Medielogin her.

Når du opsiger dit Medielogin begynder en karantæneperiode på 30 dage. I den periode sørger vi for at du bliver kontaktet vedrørende dine eventuelle abonnementer hos JP/Politikens Hus’ tjenester. I den forbindelse vil du have mulighed for at opsige dine eventuelle abonnementer og øvrige digitale tilbud knyttet til dit Medielogin.

JP/Politikens Hus kan uden varsel og med øjeblikkelig virkning lukke et Medielogin, hvis der er rimelig mistanke om misbrug af et Medielogin. Opsigelsen af et Medielogin vil blive kommunikeret over email til brugeren.

4. Overdragelse

JP/Politikens Hus har ret til helt eller delvist at overdrage Medielogin profiler til tredjepart f.eks. ved frasalg o.l.